Short descriptions of services

CU Western Line offers Line Dance courses, Line Dance Workshops, Education for Teachers in Line Dance, Education in dance technique for dancers, Dj assignments for Line Dance, Square Dance courses program B to A2 and Calling for Open Square Dance. 

Please use the contact form to let us know what you are thinking about.

The rest of this page will be in Swedish.

LINEDANCE

WORKSHOPS

Vi kommer ut och lär er danser på begärda nivåer. Våra egna eller om ni vill att ett axplock av andra koreografers danser. Vi kan ta med egen musikutrusning om ni vill och vi är öppna för att diskutera ett arrangemang med er.

INSTRUKTÖRS-UTBILDNING

Har du några som vill bli instruktörer? Samla ihop och vi kommer ut och har instruktörskurs. Vår instruktörskurs i sin helhet är uppdelad i 3 delar där vi rekommenderar praktik mellan kurstillfällerna. Vi själva är utbildade instruktörer genom NTA (National Teachers Association).

DANSKURSER

Vi håller danskurser på alla nivåer. Har du behov av en instruktör antingen under en termin eller som en intensivkurs? Vi är redo att vara på plats!

DJ UPPDRAG

Behöver du någon som sköter musiken, skapar danslista med mera är det bara att höra av sig. Vi åker ut på evenemang och stötter er med detta.

DANSTEKNIK KURSER för DANSARE

För dansare är det viktigt att lära sig grunder i det vi dansar. Vi genomför dansteknik kurser på ett enkelt och underhållande sätt. Kursen indelas i stegutförande och stegtermologi samt i dansrytmernas egenskaper. Kul och intensiv träning!

FESTER, PROVA PÅ

Line Dance är mycket lämpat som en del i en fest med prova på för festdeltagarna. Eftersom vi dansar till all typ av musik kan detta ske oavsett tema på fest - allt från dagens populärmusik till countrytema.

SQUAREDANCE

DANSKURSER

Vi håller danskurser på program från Basic till Advanced 2. Har du behov av en instruktör antingen under en termin eller som en intensivkurs? Vi är redo att vara på plats!

CALLER

Behöver du en caller till en öppen dans. Hör av dig. Urban har callat sedan början av 90-talet och callar allt från Basic till Advanced 2.

FESTER, PROVA PÅ

Square Dance kan vara en del i en fest med prova på för festdeltagarna. Eftersom vi dansar till all typ av musik kan detta ske oavsett tema på fest - allt från dagens populärmusik till countrytema.
Image
Image