CU Western Line Co  -  Westernkläder och Line Dance

     

CU Western Line Co marknadsför, säljer westernkläder och dansskor i Sverige. Vår verksamhet startade 2002. Vi åker mest ut på dansevenemang och på countrytillställningar med våra varor. Du bokar oss genom att skicka en förfrågan genom att Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (epost) eller ringa på telefon 070-5802602. 

Vi har två utbildade Line Dance instruktörer: Urban Danielsson och Christina Johnsson. Både har en komplett instruktörsutbildning hos Saloon Crew LDS & NTA. Både har sin hemmaförening i Crazy Flutters, Märsta. Urban Danielsson har dansat Square Dance sedan 1986 och började med Line Dance 1993 och har sedan dess varit verksam som instruktör, koreograf och DJ. Christina Johnsson började sin dans- och instruktörskarriär år 2000. Hör av dig, vi genomför kurser i dansteknik, instruktörsutbildningar, musik & koreografikurser och så förstås "vanliga" line dance kurser. Eller anlita oss för din fest eller prova på aktivitet!

Urban är dessutom caller i Square Dance och callar upp till A2. Behöver du en square dance kursledare elller caller så hör du av dig!

     Line Dance      SHOP